Tej pierwszej E46, nawet gdyby była w idealnym stanie, bym nie kupił. Totalna bieda edyszyn, z jednym z najsłabszych silników za 20tyś.zł? Za taką sumę, można kupić o wiele lepszą E39 530d z dobrym wypasem i w dobrym stanie. Oczywiście to zupełnie inna klasa, inne koszty, ale obrazuje to, ze ta E46 jest po prostu za drogia w stosunku do tego co oferuję- bynajmniej dla mnie.
Ogólnie, możecie obejrzeć E46, jak się trafi jakaś blisko, ale zdecydowanie koszty utrzymania będą wyższe, w stosunku do aut segmentu C, jakie do tej pory oglądaliście, co pewnie już wiesz
Twoja kobieta z tego co pisałeś kiedyś, chyba jeździła twoją E46, wiec wie już jak tym się jeździ i czy pasuję jej charakterystyka tego auta(wbrew temu co się mówi, wielu osobą BMW nie odpowiada, sam osobiście znam wiele takich osób)
Co do tej drugiej E46, wygląda dobrze, ciekawy opis, ale mam pewne wątpliwości. Właściciel tak długo szukał idealnej E46, a jak już ja znalazł, zainwestował w nią pieniądze, to sprzedaję ją po paru miesiącach? Być może rozwiązanie tego tkwi w tym, ze nie kupił dokładnie z takim silnikiem jakim chciał i teraz chcę to zmienić. Zresztą sam już sprzedawałem dobre auto, po paru miesiacach użytkowania z różnych powodów, jednak był bym mimo wszystko ostrożny z tym autem
Zobaczyć jak najbardziej można.