Witam mam problem z focusem mk2 zacząl mi strasznie dużo palić w trasie jechałem ciągiem 600 km bez szaleństw spalił 10,5l ,możecie pomoc dlaczego???mechanicy podpięli po kompa pokasowali błędy i na tym koniec, oprócz tego nie ma buta(zamulony) zanim sie rozpędzi to szok dodatkowo po zamknięciu auta z pilota najczęściej w wilgotne dni po jakimś czasie załącza się alarm. Bankrutem zostane przez to spalanie, jestem w tyg daleko od domu i zjeżdżam tylko na weekendy...POMOCY...
Możliwe,ze to przepływomierz. Najlepiej zrobisz podjeżdżając do ASO na przegląd,nie widze innego wyjścia. Poza tym napisz z jaka prędkością jedziesz,bo jeżeli sjest to powyżej 120km to oczywiście nie ma się co dziwić. Jaki silnik posiadasz?
Skoda z silnikiem umieszczonym z tyłu - 25lat od zakończenia produkcji W sierpniu 1990 roku linię montażową zakładu w Kvasinach opuściła ostatnia seryjna ŠKODA z silnikiem umieszczonym z tyłu. Był to egzemplarz modelu Rapid (Š747) – stanowiącego atrakcyjną odmianę coupe niezwykle ...
Toyota S-FR Concept Koncepcyjne coupe S-FR jest dowodem na to, że napęd na tylną oś przez lata będzie znakiem rozpoznawczym sportowych samochodów Toyoty. Tym bardziej, że marka bierze pod uwagę wprowadzenie subkompaktowego coupe do produkcji. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.