Jakie najdziwniejsze/najbardziej egzotyczne samochody(głównie sportowe) widzieliscie w zyciu?
Posty poparte fotka poprosze A nie ze "Veyrona widzialem na stacji LPG" Bedzie fota uwierze
Ja jeszcze Ferrari zagazowanego nie widziałem ale czytałem,że są już zagazowywane ale przez instalatorów najwyższej próby!Czy to śmieszne?Czy to profanacja auta?!Ja tak nie sądzę 1.80 a 4.70 to jest różnica.Tylko gdzie montują butlę gazową to nie wiem może na dachu
W wypadku polaczenia Ferrari-gaz śmieszne to mało powiedziane Ale faktycznie: na anglojezycznym forum był koles z Holandii ktory chwail sie tego typu przerobka(model 355 bodajze- nie pamietam )
Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017 W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.