Witam mam problem z odpalaniem przy nie wielkim mrozie.. Na początku myślałem, że to świece więc kupiłem nowe lecz stare po wyjęciu grzały. Akumulator miałem na wykończeniu to kupiłem nowy ale pali jak palił. Wystarczy,że postawie go na noc i już jest kłopot z zapaleniem. Później jak chwile pochodzi nie ma takiego problemu. Proszę o rady,a zapomniałem dodać,że autko ma swoje lata bo to 87 rok pozdrawiam
jedyne co mozesz zrobic to kupic wiekszy akumulator bedziesz mial wiekszy moment obrotowy wiec szybciej odpali niestety ma swoje lata i to jeszcze diesel wiec sie nie ma co dziwic niestety jemu juz bardzo nie pomozesz
akumulator kupilem 72 ampero godziny szczotki od alternatora wymienialem w listopadzie bo ladowania nie mialem ja juz nie wiem teraz w te morozy to juz w ogole go nie odpalam bo mi szkoda akumulatoram probowalem przez kable ale nic :/
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Piszczy, wyje, stuka – odgłosy awarii samochodu uchem eksperta Charakterystyczny stukot w aucie, piszczenie, wycie spod maski, szum – to sygnały, które mogą oznaczać uszkodzenie istotnych elementów w pojeździe. Nawet ciche, ale odbiegające od normy odgłosy w samochodzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.