Które auto z powyższych radzicie kupić? Chcę kupić diesla za około 15 tys, byłem dziś na giełdzie i wybór jest dość duży. Focus wydaje mi się trochę nowocześniejszy i bardziej komfortowo wyposażony niż golf. Co radzicie i jaki silnik wybrać ?
golfy które oglądałem mimo tego samego rocznika wydawały się bardziej zmęczone i raczej wyposażenie uboższe... być może trafiłem na auta odpicowane do sprzedaży ale w granicach 15tys w fokusie rdza nigdzie nie rzucała się w oczy. Jak wygląda kwestia napraw w dieslach vw i forda? golf raczej wchodziłby w grę 90KM a focus to sam nie wiem...
W sprowadzonych rdzy może nie być ale wystarczy 1 zima w PL i już jest Mnie to nie przeraziło pozatym Focus bardziej mi się podobał no i w tych samych pieniądzach auto jest 2 lata młodsze.
Focus, bo:
-ma lepsze zawieszenie,
-jest autem świeższym i wolniej się starzeje,
-za te same pieniądze znajdziesz młodszy rocznik, lepiej wyposażony, niż Golf.
Wyposażenie na każdą wyprawę Jak przetrwać samochodową wyprawę w teren, do leśnej głuszy lub… na kemping? Jesteśmy coraz wygodniejsi i chcemy ułatwiać sobie życie. Nawet, jeśli pragniemy spędzić kilka dni jak Bear Grylls, możemy przy tym podarować ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.