Harry III Asc vs Canva CB 583 vs yosan CB100

20 Sie 2018, 10:58

Witam. Mam problem z wyborem CB do mojego autka (Laguna III). Które z tych trzech modeli byście polecili ? Harrego posiadam i nie wiem czy na tych dwóch pozostałych będę miał choć zbliżoną jakość ? A myślę o zmianie z racji gabarytów, ale jeśli dwa "maluszki" będą według Was sporo gorsze to sobie odpuszcze :yes: . Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam :ok:

Edit:
W grę wchodzą oczywiście inne "maleństwa" np: Midland M Mini, Albrecht ae 6110 itp. Zdaje się na Wasze propozycje
danioo94
Obserwowany

20 Sie 2018, 22:50

Jak chcesz już zmieniać z Harrego III to tylko na coś naprawdę małego i w miarę dobrego bo inaczej zamiana nie ma sensu. Myślałeś nad Radio CB President BILL jest naprawdę małe i chyba godne polecenia.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

21 Sie 2018, 08:35

Przyznam ze widziałem gdzieś to radyjko w ferworze poszukiwań, ale moją nieufność wzbudza fakt ze to dość świeży sprzęt i brak jakiś konkretnych opinii na temat tego radia. Fakt faktem przyzwyczaiłem się do bezobsługowego ASC w Harrym i szukał bym czegoś podobnego w nowym radiu gdyż na 99% jeśli wymiary pozwolą będzie montowane szufladzie bezpieczników, a tam dostęp będzie utrudniony bo to po lewej stronie i w miarę możliwości półeczka będzie zamknięta. Jeśli użytkujący tego Billa miałby jakieś info jak to się sprawuje chętnie bym poczytał :)
danioo94
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...