HATCHBACK 15-20 TYŚ- HELP

04 Sie 2010, 01:05

Witam. interesuje mnie hatchback w opcji do 15 i do 20 tyś. Jesli mialbym wybierac miedzy leonem, a a3-ką, (Ktore wydaja mi sie dobra alternatywa dla oklepanego golfa) to co wybrac? jesli miedzy almera n16 a mazda 323f to co wybrac? pod uwage brana rowniez corolla, civic vII i rover 25. a moze jeszcze co innego? prosze o opinie na temat kazdego modelu i o ostateczny werdykt. bralbym diesla najchetniej, byloby to pierwsze auto i chcialbym zeby starczylo na 7-8 lat i mialo te 100 km mocy przynajmniej. ps: bralem pod uwage alfe 147, ktorej wnetrze jest przepiekne, jednak slyszalem ze musialbym sie wowczas do warsztatu przeprowadzic.

POzdrawiam.
pyromanek92
Nowicjusz

Miejscowość: Olesnica

04 Sie 2010, 01:11

co do alfy to jest dobre auto w zaleznosci w jakim kupisz stanie
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

04 Sie 2010, 12:00

Bierz Leona. Ja mam i jestem zadowolony :mrgreen:
borek19
Początkujący

Miejscowość: z domu ;P
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wybrać opony zimowe?
    Często się śmiejemy, że zima potrafi i w styczniu zaskoczyć drogowców, ale po pierwszych opadach śniegu często okazuje się, że najbardziej to są zaskoczeni kierowcy, którzy jeszcze nie zmienili opon na zimowe. ...
    Jak zaplanować bezpieczny wyjazd na urlop?
    Rozpoczął się czas wakacyjnych wyjazdów, a więc i zwiększonego natężenia ruchu. Wiąże się z tym niestety duża liczba wypadków drogowych, do których w ubiegłym roku najczęściej dochodziło w sierpniu, a ...