Witam jestem Tu nowy i nie wiedzialem gdzie dokladnie zamiescic Temat. Otoz mam pytanie zwiazane z tablica rejestracyjna. Czy mozna ja umiescic np na boku przedniego zderzaka tak jak jest w alfach. Bo cos slyszalem ze policja moze sie przyczepic to prawda???
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Nowa SKODA Octavia Combi, przestronne i funkcjonalne wnętrze Podczas Międzynarodowych Targów Motoryzacyjnych w Genewie, odbywających się w dniach 5-17 marca 2013 roku, SKODA zaprezentuje model Octavia Combi trzeciej generacji. SKODA kontynuuje swoją ofensywę modelową. Kilka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.