Witam. ostatnio kupilem autko z zamontowana ale nie podłączona wyciagarką niemieckiej firmy H& ??? (niestety reszty nie moge odczytac). Z wyciagarki wychodzą dwa grobe kable i tyle - w kabinie mam pilota na kablu. Byłby bardzo wdzieczny komus kto w miare prosto wytłumaczy mi jak podłaczyc ta wyciągarke. czytałem coś o przekaźnikach ale nadal nie wiem. Może jakis schemat? Pozdrawiam
[Aby zobaczyć PDF musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
ze względu ma wysokie prądy pod którymi działa wyciągarka podpinamy je przez specjalne przekaźniki, dodatkowo polecam założyć równiez główny wyłącznik prądu, w razie W
Alfa Romeo Giulia Sedan Alfy Romeo spotkał się z bardzo ciepłym przyjęciem. A z najcieplejszym oczywiście jego sportowa wersja Quadrifoglio z podwójnie doładowanym silnikiem V6 o mocy 510 KM, który opracowano razem z Ferrari. ...
Poczekaj z odpięciem pasa bezpieczeństwa W zeszłym roku 8% wszystkich wypadków drogowych zakończyło się wywróceniem się pojazdu. Zostało w nich rannych aż 2037 osób, a 146 poniosło śmierć(1). Co zrobić po wywróceniu się auta? Jeśli jesteśmy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.