REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wasyl22 napisał(a):Witam serdecznie,dalem ostatnio samochod do mechanika i mam zakodowane radio.Uprzejmie prosze o pomoc w rozkodowaniu.Radio jest fordowskie Model 5000 RDS , Serial nr:M329796 , Part nr:98AP-18K876-BA . Z gory dziekuje za pomoc
nazwauzytkownik napisał(a):Witam, również mam podobny problem i proszę o pomoc. Mam Forda Focusa I z 2004r, wbudowane radio 6000CD RDS E-O-N, raido wyjąłem, żeby przełożyć do Pumki swojej dziewczyny, bo u niej w ogóle padło, a ja chcę u siebie załadować coś z mp3, nie mogę go teraz odpalić, a nigdzie nie mogę znaleźć papierów z kodem, nie ma przy instrukcji i przy książce serwisowej, gdzieś się musiało zapodziać. na obudowie również nie nakleiliśmynr ser. M283461, model na etykiecie 6000NE
gdyby ktoś dał radę znaleźć kod albo podpowiedzieć, jak szukać, będę wdzięczny.
markus2010 napisał(a):Potrzebuję keyCodu do radyjka w fordzie, ostatnio wymieniałem akumulator a kodu nie miałem. Jak kupowałem autko pytałem o kod, koleś powiedział że radio nie jest za kodowane. Dopiero się zdziwiłem jak po wymianie pojawił się kreski do wprowadzenie kodu, 10 razy wpisałem bo myślałem że niema kodu- a teraz potrzebuję pomocy w rozkodowaniu tego radyjka : 4000 RDS, nr M327223.
Troszkę smutno się jeździ bez muzy.
Z góry dziękuję za pomoc.
rumcio20 napisał(a):hej mógłbys mi rozkodowac to radyjko?:D