REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Baqś napisał(a):Ja bym raczej skłaniał się ku jakiemus Oplowi Fronterze tudzież Landroverowi Freelanderowi.
slowik93 napisał(a):Baqś napisał(a):Ja bym raczej skłaniał się ku jakiemus Oplowi Fronterze tudzież Landroverowi Freelanderowi.
poczytaj opinie na ich temat a od razu zmienisz zdanie. A opinie na temat Landa masz tu na tym forum zobacz sobie ile ludzie mają z nimi kłopotów. A Frontery poczytaj na auto centrum.
Jeśli Ci nie potrzebny jest aż tak napęd 4x4 to bierz coś porządnego i trwałego np. W124.
Baqś napisał(a):slowik93 napisał(a):Baqś napisał(a):Ja bym raczej skłaniał się ku jakiemus Oplowi Fronterze tudzież Landroverowi Freelanderowi.
poczytaj opinie na ich temat a od razu zmienisz zdanie. A opinie na temat Landa masz tu na tym forum zobacz sobie ile ludzie mają z nimi kłopotów. A Frontery poczytaj na auto centrum.
Jeśli Ci nie potrzebny jest aż tak napęd 4x4 to bierz coś porządnego i trwałego np. W124.
Przeczytaj uważnie temat, nastepnie 3 pierwsze zdania i pomysl jaką bzdure napisałes.
Faktycznie z FreeLanderem przesadziłem, ale chodziło mi bardziej o nazucenie jakiegos konkretnego typu aut. Można polecic jakiegos starego subaru forestera, Suzuki Jimny czy Toyke rav 4.
motorro napisał(a):Myślę że mercedes spali więcej niż 8 litrów ale za to przez długie lata nie będziesz zaglądał do silnika(chyba żeby tylko wykonać podstawowe czynności obsługowe)
A jak nie zależy Ci aż tak bardzo na stylistyce, mocy to może jakiegoś Gazika albo Tarpana(mało pali ok.6-7/100).
turdusmerula napisał(a):Dzieki za radę slowik93, chociaż to auto nie wygląda jakby lubiło się kąpać w błocie po lusterka, jest trochę za ciężkie, no i strasznie długaśne, ja chyba wolałbym coś mniejszego. Ten model przestał być produkowany po 1995 roku, trochę obawiam się trafienia na grata, słowa "trzeba trafić na dobry egzemplarz" nie napawają mnie optymizmem...