Jakie auto kupic????

06 Lut 2010, 20:13

Witam. Prosze o rede jakie auto mam zakupić . Myślę o Audi A3 TDI 1.9 90km. Ale z tego co sie dowiadywałem i jak mi wszyscy mówią ze auto to często sie psuje i koszty napraw sa duże.... !! Szkoda, bo jest fajne ma niezły silnik 90 km ok 250nm. Prosze o podanie konkretnych propozycji do aut z dobrym przyspieszeniem cos w granicy A3. Może być diesel ,benzyna. Cena do 15tys. Bardzo mile widziane linki do konkretnych aut. Z Góry Bardzo Bardzo Dziękuje !
FORZA JUVE
patrol02
Nowicjusz

Miejscowość: Polska:D

06 Lut 2010, 20:31

Dlaczego nie Glof IV ? podobny silnik i wygląd
hosearmando1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

06 Lut 2010, 21:16

Ja bym wzioł lupo. według mnie golfów i A3 jest jak psów.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

06 Lut 2010, 21:30

Jeździsz Alhambrą i brałbyś Lupo :?: Ono zostało stworzone dla ludzi poniżej 150 cm wzrostu...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

06 Lut 2010, 21:37

Bart258 napisał(a):Ja bym wzioł lupo. według mnie golfów i A3 jest jak psów.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co to ma byc? Ani wygladu bleee fujjj nie z takimi mi tu prosze:D

[ Dodano: Sob Lut 06, 2010 20:40 ]
hosearmando1 napisał(a):Dlaczego nie Glof IV ? podobny silnik i wygląd

Kurcze no nie wiem 5 dzwiowy najlepiej ... ale czy on nie jest podobnie "psujacy sie '' jak audi A3? Jak nie to juz jaki mialby to byc ten golf prosze o linka:p Fakt faktem to niemieckie auto solide* nm ma podobne to parametrow A3 wiec...?
FORZA JUVE
patrol02
Nowicjusz

06 Lut 2010, 22:06

Jezeli A3 sie psuje to gtatuluję ci doradców.A fajny,oszczędny i w mierę dynamiczny jest 110-konny
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Układ napędowy BMW ActiveHybrid nowej generacji
    Specjalnie na potrzeby nowego modelu BMW ActiveHybrid 3 opracowano następujące komponenty hybrydowego układu napędowego: synchroniczny silnik elektryczny o mocy 40 kW/55 KM, układy elektroniczne dużej mocy oraz pakiet akumulatorów ...

06 Lut 2010, 22:27

milutki5 napisał(a):Jezeli A3 sie psuje to gtatuluję ci doradców.A fajny,oszczędny i w mierę dynamiczny jest 110-konny

Chodzi mi o Audi A3 1.9 TDI .... dlaczego diesel ? malo pali :D a tak to przeplywomierze siadaja turbina itp itp podobno? a za cene np 15000zl to nowego audi nie kupie:D
FORZA JUVE
patrol02
Nowicjusz

06 Lut 2010, 23:40

quote="patrol02"]Chodzi mi o Audi A3 1.9 TDI .... dlaczego diesel ? malo pali a tak to przeplywomierze siadaja turbina itp itp podobno? a za cene np 15000zl to nowego audi nie kupie:D[/quote]
Przecierz własnie ci o takim napisałem 1.9tdi 110-konny, taki polecam bo jest bardziej dynamiczny od 90-konnego a przy tym duzego apetytu na paliwo wykazuje.Jak ktoś kupił skatowane auto to mogł mieć problem,albo co jest jeszcze gorsze biorą sie za naprawę ludzie co nie maja o tym bladego pojęcia.
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

07 Lut 2010, 13:13

K... bo jak się kupuje Audi A3 w dieslu do 15 tys. zł to się kupuje padakę, a nie samochód. I później kupi jeden z drugim takie wozidło za psie pieniądze, będzie niezadowolony, no bo kupił złom i rozpuszcza brednie, że A3 się psuje.
No, ale przecież okazja była, ktoś sprzedawał tanio bo kasa mu była potrzebna, a ludzie wierzą w bajki, niskie przebiegi, kupują szroty i narzekają, że awaryjny model. :evil:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Lut 2010, 13:17

Dishman napisał(a):K... bo jak się kupuje Audi A3 w dieslu do 15 tys. zł to się kupuje padakę, a nie samochód. I później kupi jeden z drugim takie wozidło za psie pieniądze, będzie niezadowolony, no bo kupił złom i rozpuszcza brednie, że A3 się psuje.
No, ale przecież okazja była, ktoś sprzedawał tanio bo kasa mu była potrzebna, a ludzie wierzą w bajki, niskie przebiegi, kupują szroty i narzekają, że awaryjny model. :evil:

Polać mu :grin:
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

07 Lut 2010, 16:28

Dishman napisał(a):K... bo jak się kupuje Audi A3 w dieslu do 15 tys. zł to się kupuje padakę, a nie samochód. I później kupi jeden z drugim takie wozidło za psie pieniądze, będzie niezadowolony, no bo kupił złom i rozpuszcza brednie, że A3 się psuje.

Całkowicie się z tobą zgadzam. To samo jest z passatami od "dziadków".
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa