Witam. Jakie Auto kupić do 30-35tyś Interesuje mnie auto które wygląd ma fajny ale jest także wygodny a w środku ma jakieś tam wyposażenie jak Radio czy też Navi a nawet wbudowany telefon. Auto musi jakoś wyglądać oraz musi to być Sedan ewentualnie SUV
Jak na razie biorę pod uwagę wszystkie rodzaje czy to Diesel czy Benzyna to co macie wysyłajcie W ogóle co lepsze Diesel Czy Benzyna sam jeszcze dobrze nie wiem
Mówisz ogrzewanie postojowe, myślisz ... Webasto to jeden ze 100 wiodących dostawców przemysłu motoryzacyjnego, najbardziej znany kierowcom z produkcji systemów ogrzewania postojowego. Niemiecka firma z miejscowości Stockdorf ma tradycję, sięgającą ...
Rx-8 omijając szerokim łukiem. Auto dobre dla pasjonata na weekendowe przejażdżki. Spalanie benzyny podobne ze spalaniem oleju i niewiele osób naprawi Ci Wankla
Ostatnio edytowany przez mike, 27 Paź 2014, 15:52, edytowano w sumie 1 raz
Myślę,że pod względem komforty jazdy jak i mocy to spokojnie można polecać Volvo s80 lub BMW e39 z powyższych linków,całkiem zadbane sztuki i spełniają Twoje wymagania,poza tym łatwiej byłoby jeżeli podasz przebieg roczny bo silni o pojemności 3.0 wzwyż lubi swoje wypić
Spectrum napisał(a):Radio czy też Navi a nawet wbudowany telefon. Auto musi jakoś wyglądać oraz musi to być Sedan ewentualnie SUV
Najpierw piszesz o takich wymaganiach, a teraz Hyundai Coupe (żeby nie było - fajne autko), ale napisz jakie robisz rocznie przebiegi i jakie spalanie jesteś w stanie zaakceptować. Rozumiem, że chciałbyś coś tańszego w utrzymaniu?
No coś tańszego jeżeli chodzi o utrzymanie ale odrazu nie przesadzajmy z tym oszczędzaniu nie chodzi mi głownie o to żeby on oszczędzał w pizdu co do przebiegów rocznie to będzie dopiero moje pierwsze auto
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.