Sznsel, kobiecinko kochana. Najpierw to przeogromna spasiba i szacun z moje stronicy za odwagę. Wdepło kobiecisko w mrowisko
![Mr. Green :mrgreen:]()
no bo jak nazwać KUMATĄ jak widać SAMICĘ w gronie NIEKUMATYCH w większości przypadków SAMCÓW?
Sorry Panowie ale masa pytań tu pada co KUPIĆ za 3 koła i trwa debata jak po 2 litrach szopena
przy 3-5-8 w sztorę
Czasami i samca trudno rozkodować bo wypowiedzi przypominają sygnał nadawany przez choć by Polsat Cyfrowy. Full Crypt in Nagravision II.
Tymczasem - wpada do Nas samica i wszyscy w szoku no bo jak to - baba wie co gada???
Sznsel - prawie wszystkie samce nie potrafią pralki włączyć dlatego szokiem jest że babka się zna.
hi, hi...
Wracając do tematu autka. Temat taki to rzeka. Inaczej debatowało by się np. na Niemieckim forum w chwili gdy TUF (przegląd) to przegląd w ASO bez możliwości ingerencji po kumplowsku. Jeśli dany wózek ma TUF - a mają prawie wszystkie - to znaczy że jakoś to jeździ. U Nas z przeglądem jest tak że wysyłkowo se chłopaki załatwiają. Wysyła staremu kumplowi dowodzik bądź dowozi - marne 5 dych da w łapsko i kumpel podstempluje.
I wtedy taki człek jak Ty - ma problem bo nie wie - czy auto posiadające owy polski TUF może jeździć. I tu zaczyna się zabawa w Toma i Jerrego. Taki Passacina B4 z podłogą na klej, w pianką w progach + szpachla ale doszlifowana - ma przegląd na rok nawet pomimo tego że z braku chęci naprawy bębnów ktoś pozagniatał heble na tyle.
Przykładów są miliony. Do każdego wozu trzeba podchodzić dosłownie indywidualnie.
Nie można jednoznacznie określić - jaka furmanka będzie dla Ciebie dobra.
Przez internet nie określisz faktycznego stanu auta.
Opisy w większości przypadków kłamią bądź po prostu nie jest napisane wszystko.
A na miejscu typowe - standardowe polskie "ja nie wiem bo się nie znam"
Za 3000zł to tak naprawdę nie będzie nic co można było by używać bez jakiegokolwiek wkładu.
W autach do 1995r będą to blachy. Rodzynki w ocynku bez dziur typu Audi B3 to raczej nie możliwe za 3000zł kupić. Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach ale dodam - że potrwają jeszcze trochę.