Witam serdecznie Zamierzam kupić pierwsze auto w życiu i przyda mi się wasza pomoc przy wyborze jak i w późniejszej eksploatacji auta. Pozdrawiam Filip
Cześć, Mam na imię Przemek i jestem czytelnikiem forum od jakiegoś czasu. Przyszła pora na zmianę samochodu, więc konto założone i zaczną się pytania:)
Witam, Jestem nowa:-) Szukam sprawdzonego autka już chyba od 2 miesięcy i powoli mam dość. Trafiam na same sprowadzone ale trochę boje sie wydać oszczędności na rzęcha zrobionego do sprzedaży...Mąż podpowiedział mi abym szukała pomocy/ podpowiedzi jak coś znajdę u Forumowiczów, wiec dołączyłam. Pozdrawiam A.
Co to jest Defensive Driving? Amerykanin Chris Imhoff z National Safety Council jako pierwszy sformułował reguły "Defensive Driving" (DD), czyli jazdy defensywnej. Pierwszy kurs DD zorganizowano w USA w 1964 roku. Od 50 lat w krajach anglosaskich oraz ...
Lexus LS z układem Climate Concierge Układ Climate Concierge – pierwszy na świecie kompleksowy system nadzorowania klimatu w kabinie samochodu. Nowy LS wyposażony jest w mnóstwo zaawansowanych technicznie urządzeń pokładowych, do minimum ograniczających ...
Witajcie Tu podaję link do formularza w którym można wybrać dział do zadania pytania na forum wybierz-dzial/ po wybraniu go przechodzimy bezpośrednio do formularza z możliwością zamieszczenia i wysłania nowego tematu Zapraszamy do dyskusji.
Jestem tutaj całkowitym Świeżakiem dlatego proszę Was o wyrozumiałość jeśli moje posty będą początkowo wydawały się trywialne ale jeśli już będę coś publikował to postaram się pisać rzeczowo i na temat
Wita was wszystkich szczęśliwy posiadacz suzuki rm 125, głównie interesują mnie enduro, ale oczywiście samochód w garażu też mam Jest to obowiązek przecież każdej głowy rodziny
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.