Witam wszystkich! Zarejestrowałem się na forum głównie dlatego, że poszukuję auta, a jako motoryzacyjny laik muszę się jednak trochę podszkolić co i jak i mam nadzieję, że taką pomoc tutaj znajdę
SEAT 124 Sport Coupe na trasie Silveretta Classic Między 5 a 7 lipca około 160 rzadkich historycznych modeli samochodów podążyło drogą historycznego Rajdu Silvretta Classic, przez zapierające dech w piersiach górskie serpentyny. 550 km alpejskich dróg ...
Glikometr - tester płynu chłodniczego - instrukcja Cześć, pokażę Wam jak działa glikometr przyrząd którym możemy przetestować temperaturę wrzenia i przemarzania płynu chłodniczego który znajduje się w układzie chłodzenia samochodu. Dlaczego warto kontrolować ...
Witam. Postanowiłem się zarejestrować bo jak większość chłopców ciągnie mnie do motoryzacji. Pozdrawiam twórcę tej strony (tu sąsiad ze Spółdzielczej). Mam nadzieję, że znajdę kogoś kto ceni Toyoty i coś doradzi od czasu do czasu. Pozdrowienia Łukasz
Witam. jestem nowy i pewnie często będę tu zaglądał bo mam forda transita. Od pewnego czasu przeglądałem forum jako niezarejestrowany ale zdecydowałem się zalogować bo może moja wiedza też będzie przydatna.. Pozdrawiam wszystkich i życzę bezawaryjnego użytkowania Waszych pojazdów
Miło nam Was przywitać Zapraszamy do dyskusji bo im więcej piszecie tym więcej do Nas trafia ludzi, a to pozwala na rozwój forum. Dlatego zapraszamy do wypowiedzi również w tematach które zamieszczamy redakcyjnie search.php?author_id=49383&sr=posts
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.