KASETA ADAPTER

09 Paź 2007, 16:31

witam mam pewien problem z tzw kaseta Adapterem umozliwjajaca odsłuch mp3 z zwyklego radia kasetowego ... a wlasciwie chodzi o to ze gdy zostało wszystko pod radio Clarium odbiór było tylko słychac z lekkimi szumami na max głosnym volumie radia czy ktos wie o co moze chodzic? pozdrawiam
Wall
Nowicjusz

09 Paź 2007, 22:28

Chodzi o to,że masz poprostu dziadostwo.Kto dzisiaj przerabia kasetowca na mp3 w ten sposób?Tym sposobem nigdy nie bedziesz miał dobrego dzwięku.Lepiej wydać 200 zł i kupić radyjko z mp3 :wink:
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

10 Lip 2008, 13:37

ale porada... widać stary ze nasz się na rzeczy....

ja mam podobny problem z adapterem (aoutrevers)
nieczyta mi go tak jakby rzewijałgo, albo szukał nagranego kawałka taśmy (które nie ma :P)
From a whisper to a roar
Vostoc
Nowicjusz

10 Lip 2008, 18:03

Nie ma się co pieklić.Moja rada jest jak najbardziej bardzo dobra.I wcale nie żartuję.Dzisiaj najzwyklejsze radio z mp3 kupisz za 200 zł.A jak się słucha mp3 przez te adaptery,to nie można absolutnie mówić o dobrym dzwięku.No i z tego co kiedyś słyszałem(parę lat temu,jak to zaczęło się robić popularne i od razu upadło),to nie każdy kasetowiec lubił te adaptery.Problemy z tym były zawsze.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Jak sprawdzić / obliczyć ET felgi? - instrukcja
    Na rynku mamy bardzo dużo dostępnych felg zarówno aluminiowych jak i stalowych. Każda z nich powinna posiadać wytłoczone parametry montażowe w szczególności szerokość, średnicę i parametr osadzenia felgi ET. ...