Witam mam do wymiany katalizator i czekam na telefon od mechanika żeby mi wymienił. Tylko się pytam czy można na zepsuty katalizatorze jeździć bo chciałbym się wybrać w trasę ale mam obawy się coś się stanie dlatego proszę o pomoc czy mógłby się wybrać w trasę zepsuty katalizatorem z góry dzięki
Przy zepsutym katalizatorze prawdopodobnie pojawi ci się błąd z kontrolką silnika, po czym silnik straci moc. Jeżeli masz problem i katalizator nadaje się tylko do wymiany to żeby mieć spokój trzeba to niestety zrobić.
Odradzam dłuższe trasy z niesprawnym katalizatorem.
Bugatti T40 to już ponad 80-letni zabytek Przedwojenne Bugatti T40 Macieja Pedy. Samochody od zawsze zajmowały specjalne miejsce w sercach jego rodziny. W 1968 roku ojciec Macieja zakupił pierwsze auto zabytkowe – Studebakera, w którym zakochał się od ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.