REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lukasz78 napisał(a):Dlaczego nie chciałym Laguny? Bo według mnie przesiadłbym się poprostu na gorsze auto nie ufam tym Renówką, Peugotom, Citroenom. Forda miał kiedyś mój wujek silnik fajnie pracował ogolnie auto wygodne, ale blacha to masakra.. Ogólnie u mnie w domu panuje przekonanie, że nie chcemy poprostu aut makaroniarzy. Post na tym forum zamieściłem tylko dlatego, że chciałem się dowiedzieć czy szukać jakiegoś japońca wartego uwagi. Jeśli nie to 80-tka.
Barol napisał(a):Błądzisz człowieku
Jasiek90 napisał(a):Zgadnij czemu stare 406 można jeszcze spotkać na taksach w Grecji czy Hiszpanii.
To Ty generalizujesz, wrzucając wszystkie auta z danej narodowości do jednego worka, są różne punkty widzenia, jak patrzeć na japońskie auta klasy średniej przez pryzmat Primery P12 czy Accorda? bo Ty w przypadku aut innych narodowości zdajesz się nie widzieć różnicy.
Jasiek90 napisał(a):Tak samo jak to przekonanie, że jeśli ktoś nie wielbi Japońców to znaczy, że nie miał z nimi do czynienia.
Jasiek90 napisał(a):O guru, skoro robiąc ponad 200 000 km takim Mercedesem wciąż jestem teoretykiem to wytłumacz mi jakie kryteria trzeba spełnić by być praktykiem?