Konkretne modele, konkretne kwoty, konkretne wymagania.

17 Maj 2011, 10:05

Moje propozycje tak na szybko nie przyglądałem się czy bite czy nie ale w tej cenie mozna szukac nawet od 1 właściciela:

Z twoich rejonów z min. 1000 zl musisz miec na pakier reanimacyjny po zakupie auta :] po zakupie zawsze cos trzeba wymienic.

Mondeo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Focus
Megane
Mazda jakos podejrzanie tania, ale mozna zerknac
C5 do oplat trzeba by go juz do ASO sprawdzic bo tez za tanio
Scenik do oplat ale budzet przekracza
Vectra

Za 11 500 ciezko bedzie z laguna za ta cene to padaki stoja niestety, fiat stilo jakos mnie nie przekonuje :D, volvo kolega ma i nie narzeka tylko servis drogi troche ale pomalu sie to zmienia, a ty z polnocy jestes blizej skandynawie masz :D
s1ash
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ze wsząd

17 Maj 2011, 21:20

Dziękuję Ci s1ash. Niestety żaden z w/w modeli (prócz C5) nie spełnia naszych oczekiwań.

Pozwolę sobie podlinkować wam kilka ofert byście mogli wypowiedzieć się co o tym myślicie. Oto one:

Laguna II:

Ibiza o której pisałem:
[link do oferty na Allegro wygasł]

@edit: Szczególnie zależy mi na opinii drugiego linku, tej jasnej lagunki w dieslu na alufelgach.
watero
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota S-FR Concept
    Koncepcyjne coupe S-FR jest dowodem na to, że napęd na tylną oś przez lata będzie znakiem rozpoznawczym sportowych samochodów Toyoty. Tym bardziej, że marka bierze pod uwagę wprowadzenie subkompaktowego coupe do produkcji. ...