Koszmar stał się rzeczywistością :(

16 Paź 2006, 09:35

nowy temat nowy problem

Panowie ! niestety nie udalo mi sie zrealizowac moich marzen nie kupilem porządnego autka z powodu problemów z $$$$$ teraz musze znalesc alternatywne rozwiazanie gdzy autko potrzebuje :) mozecie mi cos polecic ale cos z czym mieliscie kontakt (nie mowie ze ma byc to maluch bo to troche male autko na kogos kto ma prawie 2 m) jakies wozki ktorymi bujaliscie sie troche i jestescie w stanie je jakos ocenic chodzi mi o autko do 3000 moze to nie duzo ale sadze ze kazdy mial kiedys cos taniego :) albo cos drogiego co teraz jest tanie :) :oops: :twisted:
andre2f
Nowicjusz

Miejscowość: ostrow wlkp
0

16 Paź 2006, 19:07

VW Golf II - za takie pieniądze można go dostać w dobrym stanie :D Lub Golf III w stanie nienajgorszym :wink:
Pozdrawiam
de la Cruz
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: łódzkie
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ferrari F12 Berlinetta
    F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...
    Lexus notuje świetne wyniki w Chinach
    Mimo pandemii koronawirusa, która uderzyła w sprzedaż samochodów na całym globie, Lexus notuje bardzo dobre wyniki na największym rynku motoryzacyjnym świata – w Chinach. W maju japońska marka osiągnęła ...