Który wybrać w granicach 10 000zł dla ogrodnika?

14 Lut 2019, 16:20

Witam.
Planuję zakup auta dostawczego jak w tytule.
Auto ma służyć do przewozu sprzętu do prac ogrodowych, czasem jakiś mebli np przy małych przeprowadzkach itp.
Zależy mi aby było z okolic Gdyni, było w miarę tanie w eksploatacji (zarówno w naprawach jak i spalaniu), żeby pojezdzilo choć z 3-4 lata.
Wybrałem kilka ciekawych moim zdaniem ofert ale wgl nie znam się w tym temacie.
Czy możecie podpowiedzieć które jest warte uwagi w podanej cenie a które odpuścić bo raczej będzie skarbonka bez dna?

[link do oferty na Olx wygasł]

Pozdrawiam serdecznie
Kordi88
Obserwowany

0

16 Maj 2019, 14:20

Kordi88 napisał(a):Auto ma służyć do przewozu sprzętu do prac ogrodowych
W tym przypadku przydałby się pewnie jakiś mały bus ale mogą się sprawdzić też małe samochody typu Peugeot Bipper, Fiat Fiorino czy Opel Combo. Celowałbym w silniki benzynowe które w mieście pewnie lepiej się sprawdzą i będą tańsze w ewentualnych naprawach.

Ja ostatnio widziałem ogrodnika który miał wszystko co potrzebne zapakowane do Citroena Nemo :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Hyunadi Santa Fe Nowej Generacji - wizualizacje modelu
    Hyundai ujawnił pierwsze informacje dotyczące modelu Santa Fe Nowej Generacji, którego światowa premiera odbędzie się w lutym, a europejska prezentacja będzie miała miejsce podczas targów motoryzacyjnych w Genewie. ...