Szczerze? W pracy jeżdże czasem nówką Astrą, w środku słaba widoczność , wg mnie bardzo niewygodny, starszych wersji nie znam . Ople mnie nie porywają Reno CLIO 13-14r dołożyłabym i chętnie bym wzięła, wczoraj facio kupił 13r Clio za 27 tyś. zadowolony był mega . a tak ogólnie to lecę też na BMKę ale wszyscy mi odradzają ;/
BMW to lepszy wybór od Audi, bo koszta utrzymania podobne, a frajda z jazdy większa. Najlepiej w Twojej kasie celować w rzędową szóstkę w e46 np. 325i, 328i, 330i i założyć LPG
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
BMW Concept serii 5 Gran Turismo 2009 BMW Concept serii 5 Gran Turismo łączy w sobie elegancję, przestronność i adaptacyjność. Atrybuty typowe dla prestiżowego sedana, nowoczesnego i wszechstronnego auta typu SAV (Sports Activity Vehicle) oraz klasycznego Gran ...
powiem tak z ofertą internetową BMW chętnie bym się zapoznała , ale boję się ze moja druga połowa nie wsiądzie do tego samochodu. Co dalej.. do kolegi ww. owszem Astry i Peueoty są bardzo ładne . Podejrzewam , że mimo wszystko za bardzo sie uparłam na modele ww w tytule. Audi A3 ma swój sportowy pazur a Mondeo fajna gablota
Agnieszka87 napisał(a): Podejrzewam , że mimo wszystko za bardzo sie uparłam na modele ww w tytule. Audi A3 ma swój sportowy pazur a Mondeo fajna gablota
No to masz wybór. Albo kupujesz a3 z 1.6 które nie jedzie, albo dokładasz minimum 5 tysięcy do mondeo w podstawowej wersji z początku produkcji. Obie są złe więc radzę zmienić typy. Zastanów się nad typami które podał Koniu. Saab ma części vectry
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
hmm to mam problem , nie powiem , że nie mogę dołożyć bo mogę do 30tyś ale myślałam o jakichś wakacjach )) ale jeśli z nich zrezygnuję to celuję Mazda 6 pow. 2008. Ale Panowie dziękuję za pomoc, tak czy inaczej mam jeszcze większy mętlik w głowie )))
Honda Civic fajna , tylko czemu niektórzy mówią , że już niemodna , jakieś takie opinie słyszałam. muszę sprawdzić jakie ceny i czy jakaś skóra by była w wyposażeniu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.