podczas jazdy lanos 1,5 8v zgasł i nie chce zapalić, jest iskra wymieniłem drugą cewke, czujnik położenia wału korbowego, co może być popsute? nie wiem co robić potrzebuje pomocy, jeszcze próbowałem z plaka zapalić i nawet zagadać nie chce proszę o pomoc z góry dziękuje
Ogólnie w Daewoo Lanosach i Nubirach były problemy z ciśnieniem paliwa i pompkami - albo się paliły albo dawały z czasem za słabe ciśnienie paliwa. Jest też regulator paliwa, który również lubił padać jak pompka dawała za małe ciśnienie. Nie pamiętam jak w Lanosie, ale w Nubirze i Nexii jest specjalne wyprowadzenie zaworu z paliwem do pomiaru ciśnienia wraz ze złączem elektrycznym - wkręca się manometr, do złącza podaje się plus z aku i można zmierzyć ciśnienie. I warto od tego zacząć. Dziwne jest z kolei to, że nawet z plaka nie chce zagadać....
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
BMW 325 / BMW electric (1992-1997) - samochód elektryczny Począwszy od 1990 roku trzecia generacja BMW serii 3 stała się podstawą dla 25 samochodów eksperymentalnych, stosowanych podczas testów, oraz optymalizowania nowych podzespołów w celu stopniowego przeniesienia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.