REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kustosz12 napisał(a):Szybki co masz na myśli mówiąc "Gifty pod maską sporo kasy kosztowały, hebelek jest gitarowy" bo nie do końca rozumie
no a ten tylko coś mały przebieg [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... p16Mv.html
kustosz12 napisał(a):Byłem dzisiaj oglądać Citroena C5 2009 r 2.0 163 KM diesel no i szału ni ma moim zdaniem. Już moja kijanka jest lepiej wykonana w środku chociaż nie skóra tylko welur i nic nie trzeszczy w środku a w C5
No i miał być super cichy a był głośny jak diabli. Fakt wizualnie auto bardzo ładne ładnie utrzymane i zadbane ale to nie moja bajka.
kustosz12 napisał(a):Także chyba będę jednak wybierał jakiegoś Lexusa w benzynce. Tylko którego pojęcia ni mom
kustosz12 napisał(a):Nie no za dużo miał rozwalonych elementów i no zachodzi poważna obawa że po rozłożeniu i ponownym złożeniu daszku wyszedłby z niego jakiś optimuse primei jeszcze wszczął by jakąś inwazyje na ziemię albo co innego gorszego
mike1735 napisał(a):Lex SC został uznany przez chłopaków z TG za najgorsze auto w historii
była też gadka że to auto dla amerykańskich emerytów mieszkających na Florydzie i jakieś porównanie do jachtu chyba wobec prowadzenia i tego średnio wyglądającego drewnaszybki napisał(a):z tego co pamiętam (może coś źle mówię) sckowi wytknęli kiepską jazdę w zakrętach co przy charakterze auta jest średnio ważne, też były docinki co do magnetofonu kasetowego i ceny w salonie .
No i wygląd mocno kontrowersyjny
ciniac napisał(a):Witam, ja również mam podobny dylemat z zakupem do 40 tys, furka musi mieć swój wygląd, swoją moccodziennie dojeżdżam do pracy 40km w jedną stronę, pracuje w DE i raz na dwa miesiące zjeżdżam do PL (1300KM w jedną stronę). Lexusy też mi się podobają, tylko nie wiem jak z ich eksploatacja i czy przekonywać się do benzyniaka czy jednak diesla? A może coś polecicie z audi, lub mercedesa? Uprzedze was, honde accord też brałem pod uwagę