Maluch - tanie i efektywne przeróbki

06 Kwi 2010, 23:39

Witam. Tak jak pisałem w moim wątku planuję ze znajomymi kupić bratu na 18stkę malucha i jakoś go fajnie przerobić. Na przeróbki będzie około 1000-1500 zł. :) Co byście tam wrzucili na moim miejscu? Myślałem o:
- Neony + świecące wentylki ;p
- Megafon jak w autach reklamowych :twisted:
- jakieś naklejki/malowanie
- spojler/wlot powietrza na masce/dachu
- coś w środku, tylko nie mam pomysłu co :)

Wiem, może wam się wydawać, że wiejski tuning, ale... KURDE o to chodzi! ! ! ! To nie ma być auto do codziennej jazdy tylko taki bardzo jajcarski prezent. Auto ma być ekstrawaganckie na ekstrawaganckie wyjazdy/imprezy itd dla jajec :grin: czekam na pomysły
wojciech23
Nowicjusz

Miejscowość: Z gazowni

07 Kwi 2010, 16:46

Kolosalny spojler, wydech z rynny

p.s Jak przerobicie, to wrzućcie fotki :)
1/4 MILI
skarbimierz
Początkujący

Miejscowość: Skarbimierz

07 Kwi 2010, 17:20

Ja sie wypowiedziałem wcześniej w Twoim innym temacie ale to samo tu teraz napisze,felgi bym pomalował na różowo i jeszcze dodam coś takiego,wrzucił bym jakąś antene od CB radia (taką mega wysoką) na sam srodek dachu i dużo naklejek :lol: i koniecznie tablice rejestracyjne z imieniem brata,najlepiej to dwie (jedna na przód a druga na tył).
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Kwi 2010, 22:51

maluch tuning
szyby pomaluj od środka czarnym sprejem (niby przyciemnione)
a chcesz zeby był na imprezy to pomaluj go podkładem i pod dyskon daj każdemu niech sie podpisze, a jak będzie cały w podpisach to pomaluj do przezroczystym lakierem
neony?
na allegro zamów jak zmienisz fure to odmontujesz z malczana (pamiętaj to nielegalne grozi za to kolegium <zrób osobny osobny przełącznik>)
pozdro:)
cubas1313
Nowicjusz

Miejscowość: ludz

13 Kwi 2010, 17:14

wojciech23 napisał(a):planuję ze znajomymi kupić bratu na 18stkę malucha
Na prezent to skrzynkę gorzoły i potem wypad na dziewczynki (night club) To wg mnie najlepszy prezent :lol:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

25 Mar 2012, 20:46

słuchajcie mam pytanko :D tuninguje maluszka i szukam alusi ale nic nie moge znaleźc to wpadłem na pomysł ze moze od innego autka pozyczyl ale niewiem od którego beda pasowac do maszuszka;] ponozecie mi troszke?;] dziekowac;]
dumle221
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 08 2011
Auto: maluch
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Apple CarPlay w samochodach marki Lexus
    Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...

05 Kwi 2012, 14:31

No ale co chcesz pożyczyć od innego samochodu? Podaj szczegóły,bo bez tego ani rusz. Na naszej stronce Dabtuner możesz dokupić fajny wskaźnik,na pewno się przyda jako jeden z elementów tuningu.
Dabtuner
Aktywny

09 Kwi 2012, 08:51

od innego auta bym chciał pożyczyć tylko alufelgi i moze wiesz od czego będą pasowac do maluszka? bo bym nie chciał zakładac dystansy bo mi nie będzie pasowac wtedy estetycznie.
dumle221
Nowicjusz

09 Kwi 2012, 10:41

Felg 12 " nie idzie kupić, ale można spokojnie wziąć 13-ki i założyć zamiennik 135/70/13. Takie chyba mają CC ..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

13 Kwi 2012, 18:56

a jakies dobre przeróbki w silniku tak zeby juz mozna było cos juz poczuc? moze masz jakis pomysł? bo myslałem o wymianie i btm włozył do niego od garbusa bo mam na oku juz jeden.
dumle221
Nowicjusz

01 Cze 2012, 15:12

Jaki dokładnie? Jeśli możesz to podaj szczegółowe informacje na temat mocy,bo sam pomysł jest wg mnie bardzo dobry. To może być ciekawa przeróbka.
Dabtuner
Aktywny