Kombi VW Passat GTE (kombi) Mam obecnie wersję sedan 2019, która bardzo mi się podoba, ale potrzebuję więcej miejsca, aby wagon był lepszy.
VW Tiguan Nie jestem pewien, czy plusy i minusy tego. To prawdopodobnie najgorszy wybór, który mnie teraz dopadł.
Nissan Navara Jest to najtańszy samochód służbowy, najwięcej miejsca na bagaż i prawdopodobnie jest tym, którego chcę najbardziej, ale nie tym, którego potrzebuję.
Potrzebuję przestrzeni, aby przenieść kilka pudełek z częściami i próbkami, które muszę nosić. Właśnie urodziłam dziecko, więc bezpieczeństwo i łatwość użytkowania dla dziecka jest koniecznością.
Poza tym jestem w Wielkiej Brytanii, jeśli to robi różnicę.
Pytanie jak dużo jest tych pudełek i po jakich drogach musisz jeździsz. Jeżeli będzie to głównie asfalt to hybrydowy Passat powinien sobie tu poradzić. Będzie on też najbardziej komfortowy przy dłuższych podróżach.
Pierwszy kabriolet Volkswagena stworzony na bazie SUV-a W ramach wielkiej ofensywy nowych modeli Volkswagen wprowadzi na rynek swój pierwszy kabriolet na bazie auta typu SUV – T-Roc cabrio. Jego produkcja rozpocznie się w pierwszym półroczu 2020 roku w Osnabrück. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.