Wyciągając ostatnio radio z auta połamałem jego czarny element znajdujący się z tyłu. Mimo, że część ta jest zupełnie zniszczona i nie jest podłączona z radiem, to wszystko wydaje się pracować normalnie. Chciałbym się dowiedzieć do czego jest ten element. Zostawiam zdjęcia, które znalazłem w internecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Tylko że problem w tym, że to nie jest jakiś zwykły plastikowy element tylko w środku niego był jakiś układ elektryczny, który połamałem, więc klejenie nic tu nie da. Chciałbym się dowiedzeć, czy ktoś wie jaka jest funkcja tej części w radiu i czy jest ona niezbędna.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Jak prawidłowo zamontować światła do jazdy dziennej (DRL)? Światła do jazdy dziennej w skrócie DRL (Daytime Running Lights) to światła które jak sama nazwa wskazuje służą do jazdy w ciągu dnia. Takich świateł można używać w ciągu dnia jako alternatywę dla świateł mijania. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.