Jeśli ktoś szuka sprawdzonej i niezawodnej Mazdy, to polecam moją byłą https://www.mazda.warszawa.pl/samochody ... km-manual/ Mazda 3 z silnikiem benzynowym 2.0 L. Kupiłem w polskim salonie w lutym 2014 i serwisowałem ją w ASO. Teraz sprzedałem do ich komisu używanych. Dlaczego? Bo wymieniłem na nowszy model. Auto miało likwidowaną jedną szkodę, dokumentacja do wglądu.
To było drugie auto w rodzinie Właściwie żona Mazdą jeździła. A kupione było w lutym 2014 roku. Jeszcze nie sprzedane, więc zachęcam, bo naprawdę fajne, zgrabne autko
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Audi museum mobile - mobilność jutra Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.