Megane 99 problem z imo po wymianie wkładu od stacyjki

Megane 99 problem z imo po wymianie wkładu od stacyjki

01 Kwi 2013, 00:39

Otóż mam taki problem:

-miałem problem ze stacyjką(zacinała się i nie mogłem wyjąć kluczyka)
-wkład od stacyjki został wymieniony, lecz po tej wymianie nie mogę odpalić samochodu
-gdy przekręcam kluczyk w pozycje kontrolek, kontrolka od imo zaczyna szybko pulsować
-oba piloty odblokowują centralny zamek, lecz na obu nie mogę odpalić samochodu
-stacyjka została wyjęta i zawieziona do fachowca(w tym czasie samochód był odłączony od akumulatora)

Czytałem trochę w necie i sądze, że po przed odłączenie na tak długi okres czasu akumulatora, rozkodowały mi się kluczyki, albo padł immo przy zdejmowaniu stacyjki. Co o tym sądzicie?
adik5kcz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 29 Sty 2013, 05:13
Auto: w trakcie kupowania 1

  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

    Nowa Toyota RAV4 - Top Safety Pick+ Nowa Toyota RAV4 - Top Safety Pick+
    Nowa Toyota RAV4, znalazła się w elitarnym klubie Top Safety Pick+ amerykańskiego Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Model uzyskał najwyższe noty we wszystkich pięciu testach bezpieczeństwa, w tym w niezwykle ...
    Historia Audi quattro w sportach motorowych Historia Audi quattro w sportach motorowych
    Na początku roku 1981, Audi z napędem quattro pojawiło się na scenie Rajdowych Mistrzostw Świata. Fin Hannu Mikkola, prowadząc auto z czterema ringami podczas Rajdu Monte Carlo, wygrał pierwszych sześć śnieżnych odcinków ...

  •  
    • Warto przeczytać
    • passat b5 german style
      8 Runda Rajdowych Mistrzostw Świata
      Monster Truck Rock Star, 11
      Infiniti Q50