REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie odstają, jadą lepiej, poza tym silniki można zawsze ciut "rozbudować"ZeNx4 napisał(a):Tyle, że np taki Cougar czy ta 406'tka nie odstaje zbyt osiągami od tej "przewodniej" A4'ki?
Pokazujesz auta od handlarza w śmiesznych cenach który musi na nich zarobić i jeszcze je sprowadzić..ZeNx4 napisał(a):A np te?
ZeNx4 napisał(a):A np te?
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 97274.html
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 53245.html
łysy30 napisał(a):A co powiesz o Audi A3 8L 1.8T 150KM? Za 12 tys. zł spokojnie można już czegoś szukać...
ZeNx4 napisał(a):Ale w sumie, ja nic nie wiem o tym MG ZS... Co to właściwie jest? o.O Ni to Rover, ni to nie wiem..
j0zek napisał(a):MG ZS to fabrycznie usportowiona wersja Rovera 45. Powiedzmy, że mniej więcej coś na zasadzie AMG dla Mercedesa.
ZS różni się m.in. od R45 wizualnie - zderzaki,dokładki, ma sztywniejsze zawieszenie, półkubełkowe fotele, troche mocniejsze wersje silnikowe i jeszcze kilka detali.
Auto dlateog jest godne polecenia, ponieważ oferuje niezłe wyposażenie, fajne właściwości jezdne (mimo FWD), bardzo dobre osiągi jak na ta moc, i jak na te pieniądze świeże rocznikowo.
Mało jest aut za takie pieniądze oferujące tyle co ZS.
Albo sa to auta mające podobne wyposażenie, właściwości oraz osiągi, ale są droższe bo mają bardziej znany i renomowany znaczek i trochę lepszej jakości materiały
GenerałCFC69 napisał(a):Super fajnie ale to i tak za mało żeby kupować sobie mocne auto w tak młodym wieku.
Co znaczy stwierdzenie dość doświadczony i obeznany w tych tematach?
Nie żebym się czepiał bo to twoja sprawa.Ale ja bym się zastanowił na twoim miejscu.Bo za te pieniądze można mieć ciekawsze auta niż te które poleciłeś.Aczkolwiek dla ciebie mogły by się wydawać nudne.Ale najpierw wytłumacz mi to co napisałem.
Bo ciekawie brzmi te twierdzenie skoro jeździłeś Roverem z napędem na przód który ma 115KM.A od małego mogłeś jeździć tylko i wyłącznie jako pasażer.
horacy82 napisał(a):a6 c5
HORACY "Proponuje zastanowić się nad audi z silnikiem 3.0 v6 220km,relatywnie niskie spalanie i nie gnije jak E36"