Witam będę streszczał: Auto trochę zamula nie ma "kopa" od początku. Jeździłem innymi focusami z takimi silnikami i zupełnie lepiej się zbierają ruszając z miejsca.
Turbina dobra, egr czyściutki, nieszczęsna pompa paliwa po regeneracji (dobra).
Niby nic ale coś tamu autku brakuje. Może jakieś pomysły???
Wtryski były wyciągane i sprawdzane. A zapomniałem dodać że fura stała jakieś 5 miesięcy nie jeżdżona. Myślałem że jak pojeżdżę to się rozkręci, ale niestety paliwo leje z dodatkami czasami vervę zatankuję, komputer wszystko prawidłowo pokazuję a samochód coś zamula.
Oczywiście nie jest to volkswagen tylko ford no i fakt że te silniki trochę inaczej chodzą.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Porównywarka cen i okazje w sklepach motoryzacyjnych Specjalnie dla Was przygotowaliśmy porównywarkę pod nazwą "Okazje" na której znajdziecie produkty związane z motoryzacją w najlepszych cenach. Opony, felgi, kosmetyki samochodowe, nawigacje, rejestratory jazdy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.