Oc i Ac

07 Cze 2015, 13:04

Witam

Zastanawiam się nad zakupem nowego citroena c-elysee. Ja aktualnie nie mam żadnych zniżek ale mój współwłaściel ma 60 % zniżek. Jaki będzie mniej więcej koszt OC i AC za to autko.
janusz94
Początkujący

Prawo jazdy: 15 12 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

08 Cze 2015, 16:14

Na cenę ubezpieczenia wpływa wiele czynników. Poza marką samochodu ważna jest rejonizacja użytkowania, data wydania prawa jazdy użytkowników pojazdu, historia szkodowości, miejsce parkowania. Obecnie towarzystwa ubezpieczeniowe określają ryzyko ubezpieczeniowe między innymi na podstawie danych statystycznych, dlatego wymagają bardzo szczegółowych danych. Polecam skorzystanie z porównywarki [link do mFind wygasł]
Po wypełnieniu formularza otrzymasz oferty kilku towarzystw ubezpieczeniowych - pozwoli Ci to zorientować się w cenie ubezpieczenia dla Ciebie. Jeżeli będziesz zainteresowany ubezpieczeniem i już będziesz miał samochód- będziesz mógł dokonać zakupu polisy za pośrednictwem mfind.pl
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40

21 Cze 2015, 22:44

Cena ubezpieczenia zależy od wielu czynników m.in. od miejsca rejestracji samochodu, wartości rynkowej i wieku pojazdu, pojemności, mocy silnika, zakresu ubezpieczenia. Podanie ceny wymaga zebrania wszystkich niezbędnych informacji służących do oceny ryzyka ubezpieczeniowego. W przypadku współwłasności [reklama] bierze pod uwagę bezszkodowy przebieg tego współwłaściciela, który posiada wyższe zniżki. Jest to bardzo korzystne rozwiązanie z punktu widzenia Ubezpieczającego.

Zachęcam do kontaktu z naszymi agentami ubezpieczeniowymi, którzy będą w stanie zaproponować korzystną ofertę ubezpieczenia, korzystając z aktualnych promocji. Wszelkie dane kontaktowe do naszych agentów dostępne są na naszej stronie internetowej pod adresem: [reklama]
W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam,
Online Ekspert [reklama]
oecompensa
Obserwowany

Auto: Mazda