REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jeśli koniecznie musi być ropa, to 2.0 dci też jest okdzida napisał(a):ak taka Laguna to 2,0 lub 2,0T w benzynie.
Kao napisał(a):Nie bez powodu wziął się przydomek królowa lawet.
to wytłumacz co takiego zmienili w polifcie że przestało się psuć? (Konkrety).galakty napisał(a):Królowa lawet wzięła się od wersji przedliftowych, polifty w benzynce to bardzo dobre auta.
Kao napisał(a):to wytłumacz co takiego zmienili w polifcie że przestało się psuć? (Konkrety).
galakty napisał(a):Królowa lawet wzięła się od wersji przedliftowych, polifty w benzynce to bardzo dobre auta.
możesz to jakoś potwierdzić? Czy ty zdajesz sobie sprawę z konstruktorzy mają w d... użytkownika 10/15 letniej laguny. Wiec tym bardziej nie mają interesu w tym żeby nakładać sobie kosmiczne kwoty w to żeby poprawić to co w lagunie posypie się po 200k. Wbij sobie do głowy to że laguna 2 i megane 2 jest gownianym autem ktore się sypie i nie ma roznicy czy to lift czy nie. Jak pewnie zdążyłeś zauważyć mieszkam we francji wiec jestem otaczany cały czas tą "super" technologią.galakty napisał(a):Przede wszystkim silniki diesla zostały poprawione, w PHI potrafił obrócić się panewki, w PHII problem zlikwidowano. W benzyniakach z pierwszej serii padały układy sterowania, w PHII zlikwidowano. Do tego poprawiono elektrykę, wiązki i inne.
i to się ceniCrazyHorse napisał(a):Zauważ, że np. ja nie wypowiadam się w tematach odnośnie aut, których nie znam
CrazyHorse napisał(a):Cały dzień zajęłoby mi wypisanie typowych usterek tego auta.
pkc napisał(a):Tutaj to się z tobą nie zgodzę Nawet jak byś cały dzień poświecił, to byś nie wypisał wszystkich usterek Laguny II, bo tam tak naprawdę wszystko może paść, a już na pewno wszystko co opiera się o elektronikę.
irmen napisał(a):Poczytałem forum laguny,porozmawiałem z mechanikiem i wyleczyłem się z laguny