Ostatnio nie chcacy zachaczylam swoim kochaniem o metalowa puszke. Na przednim prawym nadkolu zrobilam okropna ryse. (az mnie serce zabolalo). Zamówiłam farbe do samochodu. Tylko co dalej... Widzialam llka razy co i jak po koleji maluje sie elementy. Ale inaczej samej zaczac. I nie wiem jak to zrobic zeby wglebienia nie bylo tak widac. Szpachli nie mam. Dodam zdjecie, tylko podpowiedzcie mi jak bo jestem tu pierwszy raz. I pomoźcie prosze jak doprowqdzic moje slońce do wczesniejszego stanu
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Przeziębienie lub grypa, a czas reakcji kierowcy Mocne przeziębienie lub grypa mogą opóźnić czas reakcji kierowcy nawet o 10%. Dodatkowo na szybkość działania w sytuacji awaryjnej mogą także negatywnie wpływać zażywane leki. "Kierowca musi zachowywać się odpowiedzialnie. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.