Witam.
Mam problem z moja asterka gdyż kupiłem ją ok. 0,5 roku temu i praktycznie od samego poczatku walcze z obrotami mechanicy rozkładaja ręce... niewiedzą co sie dzieje.... nie jeden juz próbował...ale kończyło sie tak jak zawsze.
Mianowicie jak odpale samochód rano jest wmiare albo jest 850 obroty albo około 1000
ale gdy tylko silnik rozgrzeje sie zaczyna sie eldorado potrafi falować od 1000 nawet do 2000........!
wymieniałem juz: potencjometr przepustnicy, krokowy, cała przepustnice pod komputer podłaczany był juz chyba z 100 razy i nic. uszczelka pod głowica zrobiona i nadal nic..... oszaleje za niedługo jak tego nie zrobie.....POMOCY
a czy to nie jest czasem wina egr ?? kiedys czytalem o tym ze wlasnie przy tych silnikach lubia sie zatykac trzeba go wycysci albo tez mozna calkowicie egr zaslepic.co prawda ja osobiscie sie z tym nie spotkalem ale moze warto sie temu przyjzec
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Światowa premiera Golfa GTD GTD jest od 31 lat "dalekobieżnym ekspresem" w ofercie Golfów – w wyjątkowy sposób łączy przyjemność jazdy i osiągi samochodu sportowego ze spalaniem typowym dla małych samochodów. Teraz, na bazie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.