Opel astra otworzył szybę

20 Kwi 2012, 11:57

Witam mam problem gdy wieczorem pogrzebałem w radiu (ustawienia głosników) rano okazało się ze samochód stoi z otwrtą szyba od kierowcy ,nawet nie pamiętam czy rano był otwarty czy nie, a na pewno wszystko było zamknięte. Rano gdy to zauważyłem po otwarciu samochodu i odpaleniu go radio nie chiało sie włączyć a szyba nie chciała sie zamkąć. Dopiero po ponownym odpaleniu samochodu po jakichś 30-50 sekundach wszystko wróciło do normy a szyba zamknęła sie ale trzeba było dość mocno wcisnąć ten przełacznik . Jestem od kilku dni posiadaczem astry 3 gtc 1.7 diesel i proszę pomoc jakąś radę bo nie wiem czy cos takiego może sie powtórzyć i jak temu zaradzić z góry dzięki.
Dimen
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra GTC

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen cross up!
    Volkswagen poszerza gamę modeli w wersji Cross: latem rodzinę tych lifestylowych aut wzbogaci cross up!, dołączając do obecnych już na rynku Cross Polo, Cross Golfa oraz Cross Tourana. Fanom Volkswagena Cross kojarzy się ...
    Skoda Citigo - samochód do miasta
    Do miejskiego malucha z Czech należy około 17 proc. rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 961 egzemplarzy. To najmniejszy samochód czeskiej marki, produkowany od 2011 roku w Bratysławie, razem z VW up! ...