Opel - program do diagnostyki

19 Maj 2012, 20:04

Witam posiadam corsę D 1,3 CDTI ostatnio miałem problem z EGR-em - byłem w serwisie chyba z 4 razy i za każdym razem kasowano mi błąd co pomagało na jakieś 300 km ... . w końcu się wkurzyłem i stwierdziłem, że wymienię egr-a i jest ok - natomiast stwierdziłem, że kupię sobie interfejs diagnostyczny i sam będę sobie kasował błędy niestety padłem ofiarą oszustwa na allegro i otrzymałem sam interfejsc OBD II bez żadnego programu do kasowania błędów etc. .. chciałbym Was poprosić o pomoc w znalezieniu jakiegoś programu .... wyjeżdżam na wakacje samochodem 30 maja i chciałbym posiadać jakiś program do diagnostyki ponieważ czeka mnie trasa ok . 4 tys kilometrów .... proszę o pomoc - jestem w stanie się odwdzięczyć ($$) pozdrawiam ewentualnie proszę o info gdzie mogę kupić oryginalny soft lub skąd mogę coś ściągnąć ....
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

20 Cze 2012, 14:39

A co CI w corsie D da łącze obdII? Jak tam musisz mieć can:)

Program to op-com i taki sam interfejs dokupienia na ebay za jakieś 130 zł z wysyłką.
przeemmek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 11 2003
Auto: Opel Corsa 1.3 CDTI
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowe 4x4 Lexusa - RX, NX, UX
    Japoński producent samochodów klasy premium, który wraz z wprowadzeniem w 1989 roku flagowego Lexusa LS podbił segment aut reprezentacyjnych limuzyn, w niespełna dekadę później de facto stworzył kategorię ...