Vectra Isuzu będzie strasznym mułem. A Volvo 1.9 ma 90koni i zbiera się o wiele lepiej od Vectry. No i Volvo to większy prestiż, autko naprawdę solidne i przede wszystkim bezpieczne. Jedzie się tym bardzo przyjemnie, chociaż jest głośno w środku w porównaniu np. z VW, Audi z tych samych lat. Za te pieniądze brałbym Volvo, spokojnie trafisz 98 rok z klimą i elektryką.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Dwa komplety czujników TPMS i zmiana kół lato/zima - Toyota Po zmianie kół letnich na zimowe postanowiłem poinformować układ monitorowania ciśnienia w oponach TPMS o dokonanej zmianie. Przewertowałem instrukcję i znalazłem tam jedynie informację o kalibracji i zapamiętaniu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.