Oszuści zagraniczni

27 Sty 2013, 11:05

Witam
Przeczytałam ogromną ilość postów na temat oszustów zagranicznych i myślę ,że warto spróbować jeszcze jednej opcji,kontaktu z ambasadami krajów na terenie których działają oszuści.Ostatecznie przestępstwo zostało popełnione w danym kraju a oni go w Polsce reprezentują.Myślę ,że warto złapać za telefon i dopytać się czy są w stanie pomóc.Może jakaś zbiorowa akcja z podpisami oszukanych osób(zbiorowy pozew)złożona w ambasadzie(przez ambasadę)?
Druga rzecz,która przyszła mi do głowy to kontakt z jakimś pismem o tematyce samochodowej(nie znam ale czego wymagać od blondynki) i prośba o napisanie artykułu na temat schematów według których działają oszuści zagraniczni(osoby,firmy)
Może się mylę,ale ja naprawdę bym spróbowała,bo policja sprawy na terenie naszego kraju załatwia dość opieszale a tematy zagraniczne :roll:,może już ktoś próbował tych metod a ja tego nie doczytałam w postach i całkiem niepotrzebnie tutaj się rozpisuję :oops:
Polanina
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15- 0- 0
Auto: mercedes

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...