12 Cze 2012, 19:41
Chciałbym wszystkich ostrzec przed autokomisem mk pawłowice na ulicy katowickiej,oczywiście też czytałem nie najlepsze opinie o tym pseudo autokomisie,ale myślałem,że te opinie pisze konkurencja,albo bardzo wybredny klient,ale nie!okazało się ,że to jednak prawda,interesowała mnie reno laguna 2004,przed przyjazdem dzwoniłem ze trzy razy w jakim stanie jest to autko,zapewniano mnie,że w bardzo dobrym,że śmiało mogę przyjeżdżać,a że dojazd mam daleki bo ponad 400km,to byłem pewny,że gość zrozumie to i nie wpędzi mnie na minę,ależ było moje zdziwienie gdy zobaczyłem to auto,na zdjęciach wyglądało rewelacyjnie,do dziś się głowie jak oni te fotki zrobili,że to ta renia tak ślicznie wyglądała,hm.Auto było dosłownie wrośnięte w ziemie,chyba kilka miesięcy nie ruszane,szyby z trzech roczników,zapewniano,że nie bity po prostu ''igła'' dobre,he,a niechlujnie malowany błotnik i maska,wyposażenie nie zgadzało się z podawanym,a w środku taki syf jakby się stado małp pieprzyło,hm,technicznie też nie było lepiej jakiś klej wypływał z pod pokrywy zaworów,każda śrubka z innej beczki,no szok,dziwne że to odpaliło,oj brak słów,a obsługa,normalnie porażka,wkurzyłem się,ze szok,sam się sobie dziwie że mu nie przypieroliłem,Jeszcze raz wszystkich chcących odwiedzić to miejsce,omijajcie go z daleka,tylko obłuda i cwaniactwo.ps.kurde jak oni prosperują tyle lat,to jest ciekawe,hm.