Witam posiadaczy 607 2.2... Mam problem i proszę o POMOC. AUTO gaśnie kiedy mu się podoba, niekiedy jeździ 2 tygodnie i nic a innym razem potrafi zgasnac tuż po odpaleniu i parę razy jeszcze. Dodam że auto odpala na cyk... Auto nie ma pdf / fap / egr / cata.... W paru warsztatach wymienili mi pół auta i nadal problem pozostał... Poszukuję magika od peugotow okolice Wrocławia / Kobierzyce... Auto jest po pełnym serwisie / nowym zawieszeniu / pompy abs / czujnik prędkości itd itd... Auto właśnie wróciło od pompiarza bosh Service który stwierdzili że wtryski są okay 600zl za niby wyciągnięcie i sprawdzenie choc śladu palca nie widać a problem pozostal... Ręce opadają... Dodam iż z autem nie dało się połączyć wczesniej via
obd port gdyż pompa ABS padła która została wymieniona na używana i niby jest już okay... Obecnie jestem poza granicą Polski a żona się boji jezdzic autem z dziecmi i nie mogę jej pomóc... Więc proszę was o pomoc gdzie znajdę kogoś kto ma zamiłowanie do peugotow i zna temat bo napewno był przerabiany już gdzieś kiedys... Dziękuję i pozdrawiam