Pielęgnacja - wewnątrz i z zewnąrtrz

10 Lut 2008, 15:03

Posiadam Toyotę Avensis w kolorze srebrny metalic.W środku nie ma niestety skóry tylko jest czarna tapicerka. Jedynie kierownica jest skórzana. Mam pytanie, a mianowicie jakie są najlepsze środki do pielęgnacji samochodu- chodzi mi o czyszczenie go w środku jak i woskowanie nadwozia ... Cena specyfików nie gra dużej roli ale, żeby nie przekraczała kilkuset złotych ... ;P Pozzzzzdro 8)
sirf3ar
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Nie mam

16 Mar 2008, 03:21

Ja używam preparatów firmy K2. Według mnie najlepsza forma, ale oczywiście mog się mylić. Środki nie są najtańsze a efekt jest bardzo dobry
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

16 Mar 2008, 09:27

środki k2 są dobre ale możesz jechać do porządnego sklepu motoryzacyjnego i zapytać specjalisty a poza tym jest tam ogromny wybór.
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zlot fanów Toyoty Celica 2020
    Pod koniec lutego Celica Club Poland świętował 17. urodziny na Autodromie Pomorze w okolicach Tczewa. Impreza przyciągnęła miłośników Toyoty Celiki z całej Polski oraz z różnych stron Europy. W spotkaniu wzięło ...
    Autobusy piętrowe
    Dwa pokłady w autobusie oznaczają większą pojemność pasażerską, co przekłada się na większy zysk przewoźnika. Autobusy piętrowe mogą swobodnie manewrować w ciasnych uliczkach miast, gdzie wjazd zabierającym niewiele więcej ...