Pierwsze autko

21 Cze 2011, 16:33

Patrze tak na auta to nie ktore nie mają na gałce od biegów cyferek na prawku w aucie to były cyferki :D

To zastanawia mnie fakt skąd wiadomo jak wrzucać biegi? w każdym innym aucie? jak np nie ma cyferek na pisane.
krish2
Nowicjusz

Auto: skuter

22 Cze 2011, 12:29

odświeżam...
krish2
Nowicjusz

22 Cze 2011, 12:49

To sie dowiesz od właściciela albo w necie poczytasz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Cze 2011, 12:51

Bo biegi wszędzie są tak samo. Jedynie wsteczny może być inaczej.
cezzar
Nowicjusz

Miejscowość: KIELCE
Prawo jazdy: 01 01 2001

30 Cze 2011, 19:10

No już wiem z tymi biegami, a czy auto z wielkiej brytani da rade zarejestrować w Polsce? bo nie którzy mówią nie niektórzy ze da radę
krish2
Nowicjusz

30 Cze 2011, 20:02

Jeśli zrobisz przekładkę na lewą stronę i auto przejdzie przegląd to zarejestrujesz.
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    1/4 mili Bemowo - Wielki finał Gecko Cup / relacja
    1/4 mili - Wielki finał Impreza połączyła w całość wszystkie atrakcje poprzednich rund. Było to zatem ostateczne rozstrzygnięcie pojedynku polskich maszyn z zagraniczną konkurencją. W szranki z polskimi mistrzami jednej czwartej ...

30 Cze 2011, 20:15

Własnie z tym jest problem,u mnie po mieście jeżdzi stary Opel (niepamiętam teraz modelu) który ma kierownice po prawej stronie i ma nasze tutejsze blachy.Ale ogólnie ja w angliki bym sie nie bawił.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

30 Cze 2011, 21:44

Nie chodziło mi ogólnie o sprowadzenie auta z UK, po prostu może w listopadzie pojadę do niemiec albo UK i jak bym po pracował trochę i jak bym być może wrocił do Polski, to auto bym kupił w UK jest dużo taniej np audi a4 dostaniemy już za 500 funtów, czyli ponad 2 tys zł Polskich :D a za tyle w normalnym dobrym stanie nie kupi się audi a4 w Polsce.
krish2
Nowicjusz

30 Cze 2011, 22:49

No tak ale dolicz jeszcze koszty przekładki na wersje europejską.
Barol
Awatar użytkownika