Witam zastanawiam się nad kupnem pierwszego samochodu i tu prosiłbym was o pomoc, podam moje kryteria, a wy postaracie się podać mi auto spełniające moje wymagania - cena do 12 000zł - nadwozie najlepiej sedan - silnik benzyna lub diesel - pojemność do 1.9 - spalanie do 10l - przestronny i dobrze wyposażony w standardzie I to chyba tyle.
Ford Focus, Seat Leon- to z kompaktów,Laguna, Octavia, Bora- to z sedanów. Nie wiem który najbardziej CI się podoba,a to czy diesel czy benzyna,zależy od tego ile km rocznie robisz. Jeżeli około 20 tyś to jak najbardziej diesel.
Toyota FT-86 Concept Po ponad roku domysłów i plotek, na Tokyo Motor Show 2009 Toyota pokazała coupe FT-86 Concept, opracowane we współpracy z Subaru. Spadkobierca tylnonapędowej legendy driftu – Corolli AE86 – otrzymał ...
Grillowanie, wyjazdy czy wesela - wczorajszy kierowca Letnie grillowanie, wyjazdy czy wesela często łączą się ze spożywaniem alkoholu. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że w takiej sytuacji często nie są zdolne do prowadzenia samochodu nie tylko tego samego wieczoru, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.