Pierwsze auto

10 Sty 2011, 16:09

Witam :smile:
Od jakiegoś czasu poszukuje pierwszego w moim życiu samochodu. Znalazłem kilka ciekawych propozycji ale niewiem co o nich sądzić. Poszukuje Hatchbacka.
Moje typy to Chevrolet Aveo, Opel Corsa C oraz Hyundai Getz. Co o nich sądzicie? Który z nich byłby najlepszy? Jakie inne auta moglibyście mi polecić? Mam do wydania do 12000zł. Prosze pomurzcie
marqwert
Nowicjusz

Miejscowość: kalisz

10 Sty 2011, 16:19

Z tych zdecydowanie polecam Corsę. Myślę że wartym zastanowienia była by Toyota Yaris.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

10 Sty 2011, 17:19

Wg mnie Yaris wizualnie wygląda o wiele gorzej niż Opel Corsa,a do 12 tyś zł znajdzie się juz kilka naprawdę zadbanych i młodszych rocznikowo modeli. Popatrz jeszcze na Renault Clio.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

10 Sty 2011, 17:40

Też bym obstawił corsę, choć yaris też nie jest taki zły.
M PoweR... BMW!!!
M5
Początkujący

Miejscowość: Police

10 Sty 2011, 17:53

Ta Toyota zabardzo mi sie nie widzi. A ma ktoś jakieś informacje o Aveo i Getzie. Wyglądają nieźle i widziałem je już w cenie 10 tys. za roczniki 2003, 2004. To jakieś buble czy coś?
marqwert
Nowicjusz

Miejscowość: kalisz

10 Sty 2011, 17:58

Ja bym obstawiał nie buble ale "budżetówki" no niestety niema mecyi tak szczerze
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje LPG i ich generacje
    Czytając ten artykuł dowiesz się jakie są obecnie stosowane generacje instalacji LPG oraz jakie rodzaje zbiorników na gaz można montować w samochodach. Zaczynamy do Gazowych Układów Zasilania (GUZ) pierwszej ...