REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ossy napisał(a):W pierwszym poście napisałeś, że jeżeli w jednym aucie sprzęgło kosztuje 700, a w drugim 1000zł to robi Ci to różnicę. Jeśli tak jest to nie powinieneś pchać się w segment premium.
Tamarino napisał(a):To za czym się rozglądać? W sumie nic się nie dowiedziałem.
Temat zatrzymał się na Audi i BMW, a aut niestety wymieniłem więcej, i nie wiem czy warto je szukać czy też nie.
Invi napisał(a):Sprzeglo to nie awaria tylko część eksploatacyjna. To się nie psuje tylko zużywa. Co ważne, zużywa się powoli i w ogóle nie wiem po co się tym przejmować jeśli robisz 10kkm rocznie i wymiana wypadnie co kilkanaście lat
Ossy napisał(a):Ok, to ja zapytam inaczej. Czy średnie koszty rzędu 3-4 tysiące złotych rocznie na auto są dla Ciebie akceptowalne? (Bez paliwa i ubezpieczenia)
szybki napisał(a):A co miałeś się dowiedzieć? Zapodałem Ci temat celiny 6 gt którą się interesowałeś i zadałeś chociaż jedno pytanie o konkrety? Bo powiem Ci ja jak bym szukał to bym się zainteresował tym bardziej że obecnie na otomoto są takie 3szt... Na tej zasadzie to możemy tak sobie wymieniać i wymieniać...tym bardziej że Twoje typy są od Sasa do Lasa.
demirbiras napisał(a):Wszystko fajnie ale po to jest forum i tworzy się tematy żeby oficjalnie wymieniać się spostrzeżeniami i autami i ofertami a nie gdzieś na boku prywatnie, ktoś inny może też chcieć skorzystać z info itd