Pierwszy samochód do 3000zł (100km dziennie)

28 Kwi 2014, 21:24

Z tych co podaliście wpadły mi w oko te typy:

[link do Otomoto wygasł]

[link do Otomoto wygasł]

[link do Otomoto wygasł]

Poprawki lakiernicze, to mam gdzieś byle jeździł bez większego wkładu finansowego (ma to być tymczasowy środek komunikacji praca-dom), fajna opcja z klimą na lato ;)
djbartix
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

03 Maj 2014, 22:14

Małe odświeżenie, otóż mój budżet troszkę się powiększył, ale też model auta uległ zmianie, otóż interesuje mnie BMW E36 (silnik max 1,8) z LPG, budżet 4500zł.

Pytanie czy da radę wychaczyć w tej cenie coś w miarę ogarniętego, żeby pojeździć bez większych wkładów przez 4-5 miesięcy ?

Ewentualnie jak oceniacie po zdjęciach ten egzemplarz ?

[link do oferty na Allegro wygasł]
djbartix
Nowicjusz

03 Maj 2014, 23:39

Spokojnie znajdziesz.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

04 Maj 2014, 09:22

Ta zielona wygląda na ładną tylko jak to w E36 bywa progi zaczynają już powoli rdzewieć ale jest to spokojnie do ogarnięcia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Maj 2014, 11:25

Tak jak napisałeś - progi i jakieś poprawki lakiernicze, czy delikatne otarcia mi nie robią, ważniejsze czy silnik dobrze chodzi i nie ma problemów podczas jazdy.
Chyba będę musiał wybrać się w weekend i ją obejrzeć.
Ewentualnie jeśli ktoś może coś znaleźć ciekawego z E36 z LPG (kujawsko-pomorskie), to chętnie obejrzę.
djbartix
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kultura jazdy w korkach - czy też tak jeździcie?
    Mamy miesiące w których na drogach jest ciaśniej niż zwykle. Wtedy częściej niż zazwyczaj możemy spotkać się z zatorami na drodze. W takiej sytuacji częściej też możemy zostać mimowolnymi świadkami lub nawet ofiarami ...