Witam.Wymieniłem wahacze przednie.Półosie nie były demontowane.W trakcie tej samodzielnej pracy wysuwały się .Starałem sie je "wepchnąć" na swoje miejsce,ale chyba coś źle zrobiłem,bo po włączeniu biegu koła nie obracają się. Coś jest nie tak,ale co?
stanislaw10112 napisał(a):. Coś jest nie tak,ale co?
Wjedz na kanał a dokładnie zobaczysz.Półos która sie nie obraca jest wysunięta-rozłączona na przegubie przy kole lub skrzyni biegów.Temat taki przerobiłem w T4...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Bezpieczny wyjazd na wakacje - 10 zasad które musisz znać! Nadszedł długo wyczekiwany czas letnich wyjazdów. 76% Polaków wybiera samochód na środek transportu podczas podróży krajowych . Co zrobić, żeby uniknąć frustracji za kierownicą i problemów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.