Pomocy autko do 12kafli najlepiej w diselek i tak 1.9???????

05 Wrz 2007, 19:12

własnie nie dawno nie zrobilem prawko i szukam w miare dynamicznego i oszczednego autka do 12 tys;d
o i co najwazniejsze takiego co byloby bezawaryjne i mialo 5 drzwi i w miare duze bo mam okolo 1,8m hehehe;d
i wiadomo zeby mi posluzylo jeszcze kilka dobrych lat bo nie mam az tyle kasy hehe
myslalem o golfie 3 ale nie wiem czy to najlepszy pomysl? hmmmm
:?:
mam nadzieje ze znajde pomoc na tym forum jestem nowy wiec prosze o pomoc z góry dziekuje ..............
:D :D :D :D :D
Niezbedne MiniMuM to ;dac z --$iebie-- MaxiMuM
karol89178
Nowicjusz

06 Wrz 2007, 16:06

Jeśli chcesz auto z silnikiem Diesla 1.9 to nie widze nic lepszego (technologicznie i wytrzymałościowo wbrew oponią o tym aucie bo jest poprostu opatrzone i delikatnie mówiąc proste...) niż Golf III.
Jednak jeśli zechciałbyś poważnie zainteresować się silnikiem benzynowym i mieć lepsze osiągi kulture pracy a także fajna jazde na wysokich obrotach to szukaj Hondy Civic 5gen z silnikiem minimum 1.5 90 lub 101KM będzie to dużo lepszy wybór prawie pod każdym względem od Golfa.
Pozdro.

P.S jeśli chodzi o same auta to na forum napewno znajdziesz info. o nich.
Pekińczyk
Początkujący

09 Wrz 2007, 18:32

a wiec moze dowiem sie czegos iwecej o hondzie jak tam z awaryjnoscia i dostepnoscia czesci moze jakies fotki ;d hmmm albo konkretne linki :roll: :roll: :roll:
Niezbedne MiniMuM to ;dac z --$iebie-- MaxiMuM
karol89178
Nowicjusz

24 Wrz 2007, 19:55

Witaj kolego. Ja osobiście kupiłem Audi 80 " B4" 1.9 TDI i bardzo sobie chwalę.Naprawa zawieszenia jest tania i bardzo prosta , auto spala od 5 do 6,5 L oleju napędowego , a co najważniejsze b.dobrze trzyma się drogi i jest przyjemne w prowadzeniu.W tej cenie występują roczniki 92/95.
O blacharkę nie masz się co martwić bo jest ocynkowana.
Ja osobiście polecam.
stasiek1970
Nowicjusz

Miejscowość: Hajnówka

24 Wrz 2007, 20:51

karol89178 napisał(a):a wiec moze dowiem sie czegos iwecej o hondzie jak tam z awaryjnoscia i dostepnoscia czesci moze jakies fotki ;d hmmm albo konkretne linki :roll: :roll: :roll:

konkretny link :www.civicklub.pl
jest tam dosłownie pełno info. o każdym modelu Civica i konkretni ludzie którzy znają sie na rzeczy.
Pekińczyk
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ALPINE A450
    Będąca bezpośrednim następcą modeli Alpine z okresu "niebieskiego", Alpine A450 nie musi już walczyć o zwycięstwo w klasyfikacji ogólnej wyścigu 24H Le Mans. Jej nazwa jest nawiązaniem do dorobku modeli A441, A442 ...